Marcel Scholing Fotografie

Stuur e-mail mail_outline  

Basiscursus fotografie, 

Op dit moment heb ik geen basiscursus gepland!
6 cursusavonden van 19.30 tot 22.00 en
1 praktijkdag van 10.00 tot 16.00


Data: 

Kosten 


Het doel van de basiscursus fotografie is dat je inzicht krijgt en vaardigheden ontwikkelt in de basistechnieken van de fotografie. Natuurlijk zullen we daarbij gaan kijken naar de diverse instellingen op je camera maar ook de inhoud van de foto komt ruim aan bod. Hoe maak je een sterke compositie, hoe fotografeer je een goed beeldverhaal. Je leert een goed standpunt te bepalen, de juiste belichting te maken,  te werken met scherptediepte en wat het effect is van de verschillende camera-instellingen op jouw foto.
Na afloop van de cursus weet je hoe de technieken werken, hoe je ze kunt inzetten. Met deze basisvaardigheden heb je meer controle over het eindresultaat. Door bewust met fotografie bezig te zijn, leer je steeds beter kijken.

Leren in de praktijk
Goed fotograferen leer je niet door theorie alleen, vooral ook door veel en vaak te fotograferen ontwikkel je uiteindelijk een stijl. Tijdens de cursusavonden word je geholpen met het vinden en instellen van de diverse camerafuncties. Je krijgt oefeningen en praktijkopdrachten mee naar huis waardoor je de behandelde theorie meteen in de praktijk kan brengen. Het resultaat daarvan bespreken we tijdens de lesavonden. Tijdens de praktijkdag  kan je alles nog eens rustig oefenen en krijg je directe begeleiding van Marcel Scholing.Voor meer informatie bel 06 452 492 89
of stuur mij een mail.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston